Föreläsning i framgångsrikt bemötande

-för vård och omsorg

Föreläsaren sedan snart 20 år,  distriktssköterskan, företagaren och bemötandeexperten Mats Danielssons uppskattade föreläsning för er i vård och omsorg. En föreläsare med vårdens och omsorgens behov i ryggmärgen.

En tankeväckande föreläsning och, vid önskemål, med workshop. Med insikter, aha-upplevelser och igenkännande skratt. Den här för vård och omsorg anpassade föreläsningen utgår från verksamheten och verkligheten utifrån Mats långa erfarenhet av vård. Under pandemin COVID-19 arbetar han åter som distriktssköterska.

Föreläsningen tar ett underhållande avstamp i hur du uppfattas positiv, glad, intresserad och artig, bara du lär dig hur…

Upplägget är förankrat i vårdens behov med en humoristisk, inspirerande, entusiasmerade inriktning som i delar utmanar dig eller arbetsplatsen att fundera på  bemötandet. Om internt och externt bemötande (mellan kollegor, patienter och anhöriga) som får en betydelse först när det sätts i ett sammanhang, görs begripligt och tillämpas med insikt. När ni bokar går vi igenom upplägget, skräddarsyr och synliggör i mesta möjliga mån de behov ni önskar få betonade.

För hur svårt ska det vara? Konsten att få människor omkring dig att trivas. I föreläsningen blandas erfarenheter och fakta med träffsäkra exempel från verkligheten som får medarbetarna att känna igen sig. Ändå, bakom de utlovade skratten finns ett allvar som medvetandegör och inspirerar till att reflektera över sitt och andras bemötande. Lyssna på en föreläsning som handlar om bemötandets – eller bristen på bemötandets – betydelse, såväl internt på arbetsplatsen, som externt.

Efter föreläsningen har ni fem verktyg till framgångsrikt bemötande som får människor omkring er att trivas. Det är skillnad på att möta och bemöta!
Läs gärna vad publiken tycker.

Tid

Föreläsningen i bemötande kan anpassas – från 60 minuter till 3 timmar
2,5 timmar rekommenderas.  Mest vald och ger tillfälle till reflektion, diskussion och några övningar. 
Välkommen med din förfrågan!

 

 

Vill du veta mer eller boka?