När du har varit på Etikettdoktorn Mats Danielssons föreläsningar kommer du att märka att omgivningen förändras till det bättre. Artighet lönar sig och är en resurs. Mats visar vägen både i vett & etikett samt bemötande.

 

Om Mats Danielsson

Mats Danielsson, föreläsare, företagare, kommunpolitiker och även distriktssköterska, är en av Sveriges mest anlitade experter på framgångsrikt bemötande samt vett och etikett samt bemötande. Han är ofta omnämnd som en auktoritet inom området och syns i TV-soffor, tidningar och hörs i radio och är sedan snart 20 år en flitigt anlitad föreläsare inom sina områden. Föreläsningar som bjuder på inspiration, många glada skratt, inte minst åt dig själv, en hel del aha-upplevelser samt nya insikter som du tar med dig vidare i livet.

Bakgrund

Mats är i grunden distriktssköterska och verksamhetschef som gick vidare till läkemedelsindustrin. Sedan snart 20 år år är han dock professionell föreläsare. Han har suttit flera bolagsstyrelser, varit kommunfullmäktiges ordförande hoppar även in i sitt yrke som distriktssköterska. Hans kunskaper kommer från egna erfarenheter (ibland dyrköpta), nationellt och internationellt arbete och fördjupade studier i ämnet.

Uppdrag

Bland Mats kunder hittar du företag och organisationer som spänner sig från börsens ledningsgrupper till småföretagare. Alla med samma syfte: bättre trivsel på arbetsplatsen och nöjdare kunder.

Inom vården anlitas han av såväl små som stora företag, vård- och omsorg, kommunala förvaltningar, politiker med flera landet runt.

Mats Danielsson anlitas regelbundet som expert av både de flesta större dags- och veckotidningar, TV och radio. Han anlitas som expert av SVT vid Nobelfesten, du har nog sett honom i rutan. TV 4 och Halv Åtta Hos Mig, Ung och bortskämd i TV 3, Värsta pojkvänsakademien, ID i Kanal 5 samt ett flertal morgonsoffor i TV. Du kan hitta honom som skribent i vett och etikett på Allt om Mat, Affärsresenären, Memento, Fika och Hem och Hyra med flera.

När han föreläser om bemötande, då lämnar han knivar, gafflar och bestick och pratar om professionellt bemötande och hur vi agerar människor emellan.

Hur det började

2002 skrevs fem sidor om vett och etikett på nätet. De kom till då ett av Mats barn skulle bygga en hemsida som ett skolprojekt och behövde något att göra en hemsida om. Mats som sedan mycket ung haft ett stort intresse för vett och etikett, hade mängder av material att förse ett sådant skolprojekt med. Det visade sig att ingen då hade något liknande på Internet och hemsidan uppmärksammades av media. Mats ombads allt oftare om kommentarer, intervjuer, medverkan i radio och TV, och inte minst om att hålla föredrag, och till och med att skriva en bok. Intresset för vett och etikett utvecklades till en heltidssyssla. Idag är www.vett-och-etikett.com Sveriges största webbsida i ämnet och Mats föreläser professionellt. Numera dock främst om bemötande – för det är det vett och etikett i grunden handlar om – bemötande. Att med artighet få människor omkring sig att trivas.

Etikettdoktorn

Är ingen doktorshatt, enbart ett alter ego. Sveriges Radio sa: ”du som gillar etikett och har jobbat med doktorer”.
Välkommen att kontakta Mats för mer information eller bokning!

 

Du kan också kontakta Mats här!