Föreläsning i framgångsrikt bemötande

– värdens bästa bemötande!

Boka Mats Danielsson i en inspirerande föreläsning, där du med glädje och skratt utmanas på att fundera på ditt bemötande och värdskapet. Oavsett yrke och var i världen, Stockholm, Malmö, Göteborg, London, Piteå eller Höör, på plats eller digitalt.

Fyllt av tankeväckande insikter, fartfyllda exempel, aha-upplevelser och garanterade skratt. Efteråt har du konkreta tips på hur du bemöter människor och skapar glädjefyllt värdskap. Som inspirationsföreläsning eller kombinerat med en workshop i bemötande. Välkommen att kontakta Mats för mer information eller bokning!

Men först tar föreläsningen ett underhållande avstamp i hur du uppfattas artig, bara du lär dig hur… Tyngdpunkter i föreläsningen är respektera, synliggöra och uppskatta. Både mellan medarbetarna och de ni möter. Vi måste ibland se saker från ett annat utsiktstorn, men hur gör jag? Energitjuvar och hur dessa bemöts kommer också belysas, värdet av beröm, arbetsglädje, bemötandet av “besvärliga” personer och varför dessa kan reagera så olika lyfts upp och till detta konkreta tips och verktyg, Samt mycket mer i konsten att få människor omkring dig att trivas, med framgångsrikt bemötande.

Mats Danielsson, företagare, föreläsare, distriktssköterska, politiker och sedan snart 20 år år en av Sveriges mest anlitade experter inom området bemötande. Som föreläsare en glad, karismatisk person som delar med sig av sina erfarenheter på ett sätt som är lätt att till sig och plocka in i din egen vardag. Talarstilen är samtal, dialog men ändå utmanande och inspirerande. Han blandar fakta med anekdoter, lyfter in egna och publikens erfarenheter samt skapar glada skratt och positiva upplevelser.  Allt sker i ett medryckande tempo där ingen sitter oberörd.

Föreläsningen riktar sig till er som möter människor. Med fokus på både externt och internt bemötande och värdskap anpassas den efter er verksamhet. En föreläsning som handlar om bemötandets – eller bristen på bemötandets – betydelse, såväl internt på arbetsplatsen, som externt.

Efter föreläsningen har ni fem verktyg till framgångsrikt bemötande som får människor omkring er att trivas. Det är skillnad på att möta och bemöta!

Effekter av föreläsningen

  • Ni kommer lättare bemöta krävande kunder/patienter/medborgare m.fl.
  • Ni kommer, med små förändringar, skapa arbetsglädje
  • Ni hanterar energitjuvar på jobbet mer effektivt
  • Ni skapar följsamhet och stärker viljan att återkomma och tala gott om er
  • Ni får lägre personalkostnader

Läs gärna vad publiken tycker.

Tid

Föreläsningen i bemötande kan anpassas – från 60 minuter till 3 timmar
Fysisk föreläsning:

2,5 timmar rekommenderas.  Mest vald och ger tillfälle till reflektion, diskussion och några övningar.
Önskar ni även en workshop kan tiden förlängas upp till 6 timmar.
Digital föreläsning:
1,5 – 2 timmar med 10 minuters paus i mitten.

Välkommen med din förfrågan!

 

 

Vill du veta mer eller boka?