Vad publiken sa när Mats föreläst

 

Kommentarer:

”Mats var ju proffs på det han gjorde och hade ett budskap som var nog så viktigt !”

”Jättebra, både som föreläsare och ämnet han tog upp. Det var flera bra saker att tänka på och både tänkvärda och roliga historier, som gör att man tänker till i vardagen”

”Det som var bäst var Mats. Jag själv och medarbetarna hoppas jag får en tankeställare”

”Föreläsaren före lunch var intressant och bra. Han var lätt att lyssna på och jag tycker det är intressant med hur vi människor är och beter oss”

”Mats gav bra tips på hur man kan tänka i bemötande av t.ex. vissa av våra lärare och även elever… vi är ju ofta ”servitrisen” på lunchrestaurangen som måste ta hänsyn till allas önskemål samtidigt som vi ska följa ”regler” och medla mellan såväl gäst som chef och medarbetare”

”Det var ganska kul att jämföra sig själv med hur man reagerar om en anställd på ett företag ger dålig service eller liknande. Jag dömer oftast väldigt fort på den fronten. Så där har man något att ta med sig. Även det här med att hur man står med kroppshållningen o.s.v för att visa intresse för information”

”Mycket bra. Tycker jag har nytta av detta även privat”

”Roligt och intressant. Även om det kan uppfattas självklart behöver man påminnas ibland och att se saker och ting i olika perspektiv. Bra att blanda allvar med humor vilket jag känner att det får med lyssnarna många gånger, Man fängslas av föreläsaren”

”Intressant föredrag”

”Föreläsningen om bemötande var bra !”

”Mats D var bra, tror det är viktigt för oss som jobbar med service och speciellt oss som har arbetsuppgifter som hela tiden återkommer. Det är oftast väldigt mycket att göra och som påverkar oss olika ”

Välkommen att kontakta Mats för mer information eller bokning!